Cleanflat Sverige AB är ett familjeföretag.

Vi är proffs. Vi städar och rengör rättvist, korrekt och effektivt. Vi ägnar särskild uppmärksamhet åt att anställa medarbetare som bidrar till vår framgång inom rengöring. Deras kvalifikationer, ärlighet och goda uppförande är en garanti för nöjda kunder.

Vi är flexibla och vi närmar oss varje kund individuellt och anpassar våra tjänster till Era förväntningar och önskemål. Vårt företag grundades utifrån en passion för rengöring och med medvetenheten om hur viktigt det är att leva i harmoni och med ordning runt omkring oss, både privat och i arbetet. Vi gör allt för att varje tjänst vi utför ska kännas som om vi rengjorde för oss själva.

Vi erbjuder flexibla städtjänster till både privatpersoner och företag. Vi erbjuder alltid en kvalitetsförsäkring om ni av någon anledning inte skulle bli nöjda med resultatet. Givetvis innehar vi F-skatt sedel och är ansvarsförsäkrade om olyckan är framme.

Företaget har F-skattsedel och är försäkrat via Trygg Hansa

Samma städerska

Det är alltid samma person som städar hos dig varje gång. Om den ordinarie städerskan är sjuk så kan du välja att få en vikarie eller att hoppa över städpasset.

Lojalitetsprogram

Rekommendera oss till en vän (gäller vid regelbunden städning) och få 10% rabatt på nästa faktura.

Professionalism

Vi har mångårig erfarenhet inom städbranschen. Vi har bra utbildad personal och effektiva städmetoder. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Agata MichalakHej och välkommen till oss!

Jag heter Agata Michalak och driver samt äger
Cleanflat Sverige AB. Jag har över 11 års erfarenhet
inom städ och lokalvård. Jag lovar att jag och
mina medarbetare kommer göra vårt yttersta
för att du som kund skall bli nöjd när du
anlitar oss.

Tveka inte att höra av dig, vi står redo att hjälpa dig!